Menu
نقاط ولاء
+

البنجر المشوي:

  • بنجر مطبوخ 600 g
  • زيت زيتون 50 ml

لتحضير الصوص:

  • عصير كركديه 50 ml
  • بشر برتقال 5 g
  • ملح 1 tsp
  • فلفل اسود 1 g

للتقديم:

  • شرايح برتقال 200 g
  • البصل سليديد 100 g
  • بقدونس 15 g
  • جبنة قريش 200 g
  • بذر كمون 2 g
  1. البنجر المشوي:

    • وزع شرايح البنجرعلى صينية مرشوشة بزيت الزيتون ورشها كنور تتبيلة الشواء وولع الشواية لحد ما البنجر يتكرمل.
    • هدي الحرارة واسحب البنجر من الفرن.
  2. لتحضير الصوص:

    • استخدم الخلاط وضف مزيج من الكركديه مع بشر البرتقال هيلمانز مايونيز حقيقي وملح وفلفل واخلطهم كويس.
    • دخل الصوص في الثلاجة.
  3. للتقديم:

    • أخلط البنجر مع شرائح البرتقال والبصل والبقدونس.
    • رتبها على طبق التقديم بعدين ضيف الجبنة المفتتة ، ورش عليها بذر الكمون.
    • زين الطبق وضيف الصوص علي السلطة.