سلطة البطاطس مع مايونيز هيلمانز
استخدم البطاطس اللي فيها أقل نسبة من النشاء علشان تحافظ على شكلها بعد السلق.

المكوّنات
سلطة البطاطس:
-
خردل إنجليزي 50.0 g
-
البطاطس مكعبة 2.0 kg
-
كبيس خيار 100.0 g
-
بشر ليمون 10.0 g
-
فلفل أسود مطحون طازج 5.0 g
-
ثوم معمر، مقطع 30.0 g
الزينة:
-
زيت ذرة 30.0 ml
-
سستريد، بندورة، بيستو 60.0 g
التحضير
-
سلطة البطاطس:
- اخلط كل مكونات السلطة في بولة كبيرة، بعدين انقلها لطبق التقديم.
-
الزينة:
- اخلط زيت الدرة مع صوص البستو الأحمر المعمول من الطماطم المجففة. رش الخلطة دي على سلطة البطاطس وقدمها.