ستيك فيلي رول
مسمعتش عن “ساندوتش الفيليه ستيك بالجبنة"؟!
الشيفات وصلوا بالوصفة دي لأحلى طعم بإضافة كنور صلصة الجريفي. والنتيجة؟ نكهة لحمة أغني ولازم تجربها بنفسك!

المكوّنات
ستيك فيلي رول
−
+
ج.م.0.0
ستيك:
-
بفتيك من لحم السن 1.0 kg
صلصة الجبن:
-
زبدة 20.0 g
-
رأس بصل أبيض مفروم 150.0 g
-
كنور صوص الجريفي البني ٦×٨٠٠جم 50.0 g
-
خلطة من جبن البارميزان والغرويير و الرومي المفرومين 300.0 g
-
عيش هوت دوج 10.0 pc
-
شرائح فلفل الهالبينو مخلل 150.0 g
التحضير
-
ستيك:
- اطبخه على نار هادية و بعدين سيبه شويه قبل التقطيع.
-
صلصة الجبن:
- صلصة الجبن؛ ضيف الزبدة والبصل في مقلاة، وضيف 100 مل من الماء الدافئ والجريفي من كنور مع الجبن المبشور. ضيف اللحم.
- ضيف اللحم والصلصة في العيش، مع فلفل الهالبينو وصوص زيادة وجبنة مبشورة زيادة.