Menu
نقاط ولاء
+

الطريقة:

  • نيوكي، جاهزة 2.0 kg
  • زيت سمسم 60.0 ml
  • الخمس توابل 10.0 g
  • خل الأرز 30.0 ml
  • عسل 200.0 g
  • صويا صوص 250.0 ml
  • كيكاب مانيس 250.0 ml
  • معجون الطماطم 270.0 g
  • بذور السمسم 100.0 g

للتقديم:

  • بذور السمسم
  • ثوم معمّر، للتقديم
  • رقائق بونيتو، للتقديم
  1. الطريقة:

    • اطبخ النيوكي حسب الإرشادات على ظهر العلبة.
    • سخن زيت السمسم في حلة. ضيف الخمس توابل وحركها لحد ما يختلطوا.
    • ضيف الخل، العسل، كنور صوص الفلفل الحلو التايلندي، الصويا وكيكاب مانيس.
    • ضيف معجون الطماطم وبذور السمسم.
    • ضيف النيوكي للصوص وحركها لحد ما تمتزج بيه.
  2. للتقديم:

    • رش بذور السمسم الإضافية، الثوم المعمّر ورقائق البونيتو.