Menu
نقاط ولاء
+

الفراخ:

  • لحم دجاج مفروم 1 kg
  • معجون الثوم 5 g
  • مسحوق الكركم 10 g

اللحمة الضاني:

  • لحم الغنم المفروم 1 kg
  • صلصة سريراتشا الحارة 80 g

الخضار:

  • جزر مبشور 150 g
  • بطاطس، مبشورة 150 g
  • كوسى صفراء، مبشورة 150 g
  • كوسى خضراء، مبشورة 150 g
  • طماطم كونكاسيه 300 g
  • بصل، مقطع إلى شرائح طويلة ورفيعة 200 g

صلصة الأفوكادو:

  • أنصاف حبة الأفوكادو شرائح 600 g
  • كزبرة طازجة مفرومة ناعماً 80 g

ساندوتشات الرابس:

  • اسياخ خشبية 20 pc
  • فلفل حار طازج 50 g
  1. الفراخ:

    • شوح الفراخ والثوم لحد ما يبقى لونهم بني دهبي، وتبل الخلطة بتتبيلة شاورما الفراخ من كنور، والكركم، وبودرة الليمون من كنور.
    • سيب الفراخ تبرد قبل ما تضيف المايونيز الحقيقي من هيلمنز.
  2. اللحمة الضاني:

    • اقلِ لحم الضأن المفروم حتى يصبح بنياً ذهبياً وتبّله بتتبيلة شاورما اللحم البقري كنور.
    • شوح اللحمة الضاني المفرومة لحد ما يبقى لونها بني دهبي وتبلها بتتبيلة شاورما اللحمة البقري من كنور.
    • خلي صلصة سريراتشا الحراقة وحطها قبل التقديم على طول.
  3. الخضار:

    • ابشر أو قطع الخضار لشرايح رفيعة وطويلة قبل ما تشوحها في طاسة وتتبلها ببودرة مرقة الخضار من كنور. اتأكد إن البطاطس مستوية كويس.
    • لما الخضار يبرد، ضيف ليها المايونيز الحقيقي من هيلمنز.
  4. صلصة الأفوكادو:

    • اخلط كل الخضار والأعشاب مع بعض وتبلها ببودرة الليمون من كنور.
  5. ساندوتشات الرابس:

    • لما تجهز الحشوة، اختار اللي هتقدمه سخن واللي هتقدمه بارد.
    • سخن التورتيا على الطاسة شوية. اقطعها لنصين ولفها في شكل قمع وثبتها بأسياخ خشب.
    • احشيها بالحشوة وقدمها على لوح خشب مع البطاطس المقلية أو سلطة.