Menu
نقاط ولاء
+

ساندوتش باربيكيو ميلت:

  • برجر بقري 10.0 Each
  • خبز بني 10.0 slices
  • صوص باربيكيو، حسب الرغبة 1.5 cup
  • Swiss cheese 10.0 slices
  • بصل، مقطع شرائح ½ بوصة، سوتيه 2.5 cup
  1. ساندوتش باربيكيو ميلت:

    • اشوي أو اسلق البرجر حسب درجة التسوية المطلوبة.
    • افرد العيش بالتساوي بصوص الباربيكيو.
    • حط الجبنة، البرجر والبصل على أحد شرائح العيش.
    • حط الشريحة الثانية من العيش فوق المكونات.
    • افرد سطح الساندوتش بالتساوي بـ هيلمانز مايونيز حقيقي.
    • اشويها على حرارة متوسطة، مع تقليبها مرة واحدة، لحد ما الجبنة تذوب.
    • قدم فوراً.