Menu
نقاط ولاء
+

الأضلاع:

صوص فلفل شبوتل للتلميع؛:

  • معجون ثوم 10 g
  • كزبرة، للزينة
  • سلطة الكرنب، للتقديم
  1. الأضلاع:

    • اخلطها مع كنور صوص الفلفل الحلو التايلندي وافركها على الريش، وسيبهم طول الليل.
    • ضيف الريش في صينية شوي، اشويهم في الفرن لمدة 2-3 ساعات أو لحد ما الريش تبقى طرية.
  2. صوص فلفل شبوتل للتلميع؛:

    • ضيف شوية عصائر من صينية الشواء، صوص كنور هيكوري باربيكيو، الثوم المهروس، هيلمانز مايونيز الحقيقي سخن لحد السوائل ما تتبخر، زود صوص التلميع على الريش بفرشاة و رجعهم تاني الفرن لمدة 15 دقيقة أو لحد ما يتكرملوا. قدمهم مع سلطة الكرنب.