ريش البقر الأمريكية الثلاثية
الريش المشوية الأصلية؛ على الطريقة الأمريكية التقليدية. الوصفة دي هتخلي الريش المشوية في منتهى الطراوة وكلها عصير، هتخليك متعملش الريش بأي طريقة تانية!

المكوّنات
الأضلاع:
-
ريش، متقطعة لقطه 5 سم 2.0 kg
صوص فلفل شبوتل للتلميع؛:
-
معجون ثوم 10.0 g
-
كزبرة، للزينة
-
سلطة الكرنب، للتقديم
التحضير
-
الأضلاع:
- اخلطها مع كنور صوص الفلفل الحلو التايلندي وافركها على الريش، وسيبهم طول الليل.
- ضيف الريش في صينية شوي، اشويهم في الفرن لمدة 2-3 ساعات أو لحد ما الريش تبقى طرية.
-
صوص فلفل شبوتل للتلميع؛:
- ضيف شوية عصائر من صينية الشواء، صوص كنور هيكوري باربيكيو، الثوم المهروس، هيلمانز مايونيز الحقيقي سخن لحد السوائل ما تتبخر، زود صوص التلميع على الريش بفرشاة و رجعهم تاني الفرن لمدة 15 دقيقة أو لحد ما يتكرملوا. قدمهم مع سلطة الكرنب.