Menu
نقاط ولاء
+

حشوة الفراخ بالكاري:

  • معجون الثوم 50 g
  • معجون الزنجبيل 50 g
  • الفلفل الأحمر الشيلى الحلو مقطع 200 g
  • زيت ذرة 50 ml
  • أفخاذ دجاج، منزوعة العظم 1500 g

عجينة الباستا:

  • البيض والضرب 5 pc
  • زيت ذرة
  • دقيق 500 g

التقديم:

  • جبنة البرميزان المبشورة 300 g
  • ماء 400 ml
  • بستو الكزبرة 100 g
  1. حشوة الفراخ بالكاري:

    • تبل الفراخ بالثوم، والجنزبيل، ومعجون الكاري التايلندي الأحمر، وزيت الدرة قبل 4 ساعات على الأقل من التحضير.
    • اطبخ الكاري على النار ولما يستوي ضيف ليه مسحوق مرقة الفراخ من كنور وسيبه يبرد. قطع الفراخ لشرايح صغيرة.
  2. عجينة الباستا:

    • كون حفرة في وسط الدقيق واكسر فيها بيضة وضيف الزيت ومسحوق مرقة الفراخ من كنور. اخلط المكونات السائلة والجافة بإيدك لحد ما تتكون عجينة جامدة. اعجن العجينة لحد ما تبقى ناعمة.
    • افرد عجينة الباستا واملاها بحشوة الفراخ. اقطع الرافيولي بالحجم والشكل اللي انت عايزه.
  3. التقديم:

    • سخن صوص الهولنديز وخففها بالماء، وضيف عليها مسحوق مرقة الفراخ من كنور.
    • اسلق الرافيولي وغطيها بالصوص، وحط فوقها بستو الكزبرة وقدمها مع الجبنة البارميزان المبشورة.