Menu
نقاط ولاء
+

الفراخ المقرمشة:

  • صدور دجاج مقطعة مكعبات 1.2 kg
  • دقيق 200.0 g
  • فلفل أسود مطحون طازج 5.0 g
  • فتات خبز صيني 200.0 g
  • البيض والضرب 7.0 pc
  • زيت قلي 2.0 l

الصلصة الحارة:

السندويتش:

  • لفائف التورتيلا 10.0 pc
  • شرائح جبن شيدر 300.0 g
  • أفوكادو ناضجة 300.0 g
  • شرايح طماطم 250.0 g
  • نودلز النشاء (مطبوخة حسب إرشادات العبوة، صفيها وجهزها) 100.0 g
  • أوراق الكزبرة 30.0 g
  1. الفراخ المقرمشة:

    • تبّل الدقيق كنور بودرة مرقة فراخ والفلفل الأسود.
    • غمّس مكعبات الفراخ  بالدقيق، ثم بالبيض المخفوق، ثم بفتات الخبز المطحون.
    • اقلي مكعبات الفراخ في زيت غزير، لحد ما يتحول  لونها إلى بني ذهبي . ارفعها من الزيت، وسيبها تنشف كويس.
    • غمّس مكعبات الفراخ بالصلصة الحارة وقلّبها.
  2. الصلصة الحارة:

    • لتحضير الصلصة، اخلط كل مكوناتها مع بعض.
  3. السندويتش:

    • افرد طبقة من هيلمانز مايونيز حقيقي على عيش التورتيلا، وحط فوقها الفراخ الحارة، وكل المكونات التانية. لفّ التورتيلا وحمّصها قبل تقديمها.