Menu
نقاط ولاء
+

شرائح الفراخ المقرمشة:

  • صدور الدجاج قطع طويلة 1 kg
  • معجون الطماطم 40 g
  • معجون الثوم 80 g
  • دقيق ذاتي الاختمار 500 g
  • ماء مثلج 300 ml
  • زيت ذرة 50 ml

السلطة والخضروات والتتبيلة:

  • زيت زيتون 50 ml
  • فلفل أصفر، مقطع إلى شرائح طويلة ورفيعة 100 g
  • فلفل أحمر، مقطع إلى شرائح طويلة ورفيعة 100 g
  • الفلفل الأخضر جوليان 100 g
  • بصل، مقطع إلى شرائح طويلة ورفيعة 150 g
  • الجرجير

التقديم:

  • لفائف التورتيلا 500 g
  • معجون الثوم
  • الجرجير 300 g
  1. شرائح الفراخ المقرمشة:

    • تبل شرايح الفراخ بالثوم، ومعجون الطماطم، وتتبيلة الشيش طاووق من كنور، وزيت الدرة قبل 4 ساعات على الأقل من تحضير الطبق.
    • ضيف مسحوق مرقة الفراخ من كنور لتقوية نكهة الطبق، وحضر الماء المتلج للقلي.
    • علشان تحصل على فراخ مقلية بطبقات مقرمشة: رش الدقيق على شرايح الفراخ بعدين حطها في الماء المتلج لشوية ثواني. غطي الفراخ بطبقة تانية من الدقيق واضغط بإبدك علشان تكون طبقات. اقلي شرايح الفراخ قبل التقديم بوقت قليل علشان يفضل لونها بني دهبي.
  2. السلطة والخضروات والتتبيلة:

    • شوح البصل والفلفل بزيت الزيتون لحد ما يدبلوا.
    • اغسل أوراق الجرجير وجهزها للحشوة.
    • اخلط الثوم المهروس بالمايونيز السحري من هيلمنز.
  3. التقديم:

    • سخن رول التورتيا على النار لمدة ثواني قليلة قبل ما تحط شوية مايونيز عليها. حط الجرجير والخضار السوتيه في الرول، بعدين حط فوقها شرايح الفراخ المقرمشة ومايونيز، وآخر حاجة حط صوص الفلفل الحلو التايلندي. لف التورتيا وقدمها مع البطاطس المقلية.