+

شرائح الفراخ المقرمشة:

السلطة والخضروات والتتبيلة:

التقديم:

  1. شرائح الفراخ المقرمشة:

    • تبل شرايح الفراخ بالثوم، ومعجون الطماطم، وتتبيلة الشيش طاووق من كنور، وزيت الدرة قبل 4 ساعات على الأقل من تحضير الطبق.
    • ضيف مسحوق مرقة الفراخ من كنور لتقوية نكهة الطبق، وحضر الماء المتلج للقلي.
    • علشان تحصل على فراخ مقلية بطبقات مقرمشة: رش الدقيق على شرايح الفراخ بعدين حطها في الماء المتلج لشوية ثواني. غطي الفراخ بطبقة تانية من الدقيق واضغط بإبدك علشان تكون طبقات. اقلي شرايح الفراخ قبل التقديم بوقت قليل علشان يفضل لونها بني دهبي.
  2. السلطة والخضروات والتتبيلة:

    • شوح البصل والفلفل بزيت الزيتون لحد ما يدبلوا.
    • اغسل أوراق الجرجير وجهزها للحشوة.
    • اخلط الثوم المهروس بالمايونيز السحري من هيلمنز.
  3. التقديم:

    • سخن رول التورتيا على النار لمدة ثواني قليلة قبل ما تحط شوية مايونيز عليها. حط الجرجير والخضار السوتيه في الرول، بعدين حط فوقها شرايح الفراخ المقرمشة ومايونيز، وآخر حاجة حط صوص الفلفل الحلو التايلندي. لف التورتيا وقدمها مع البطاطس المقلية.
+