+

طريقة التحضير:

  1. طريقة التحضير:

    • أفتح قطع صدور الدجاج زي رغيف العيش الفينو من الجنب بحيث تقدر تحشيها بسهولة.
    • شوح البصل ثم الثوم في طاسة علي نار متوسطة الي منخفضة، بعد كدا ضيف الطماطم المجففة والكزبرة والكمون ومسحوق مرقة دجاج كنور والفلفل الأسود.
    • سوي الطبق لمدة دقيقة قبل ما تضيف ورق الملوخية وأطبخها لمدة دقيقة إضافية مع التقليب المستمر.
    • ضيف الصنوبر المحمص وسيب الخليط يبرد ثم ضيف عصير الليمون.
    • أحشي الفتحات اللي في صدور الدجاج بالخليط بالتساوي باستخدام معلقة.
    • أطهي صدور الدجاج في طاسة سخنة علي نار متوسطة لمدة 3 دقائق على كل جنب.
    • أخبز الدجاج في الفرن لمدة 10 دقائق بدرجة حرارة 170 مئوية.
    • سيب الدجاج بره الفرن دقائق قبل تقطيعه.
+