Menu
Loyalty points
+

جمبري كاجن:

مايونيز الهيكورى:

للتقديم:

  • أعواد
  • كزبرة
  1. جمبري كاجن:

    • اغمس الجمبري في البيض المخفوق وبعدها في الدقيق المخلوط بتوابل كاجن وكنور للمحترفين مسحوق مرقة السمك والملح. اقليه في زيت غزير لحد ما يبقى يستوي ويتحول لونه للذهبي.
  2. مايونيز الهيكورى:

    • اخلط هيلمانز مايونيز حقيقي وكنور هيكوري باربيكيو صوص.
  3. للتقديم:

    • قدم الجمبري مع مايونيز التشيبوتلي وأعواد الكزبرة.
الرئيسية
المنتجات
الوصفات
عربة التسوق
القائمة