Menu
نقاط ولاء

المكوّنات

+

جمبري كاجن:

مايونيز الهيكورى:

للتقديم:

  • أعواد
  • كزبرة

التحضير

  1. جمبري كاجن:

    • اغمس الجمبري في البيض المخفوق وبعدها في الدقيق المخلوط بتوابل كاجن وكنور للمحترفين مسحوق مرقة السمك والملح. اقليه في زيت غزير لحد ما يبقى يستوي ويتحول لونه للذهبي.
  2. مايونيز الهيكورى:

    • اخلطهيلمانز مايونيز حقيقيوكنور هيكوري باربيكيو صوص.
  3. للتقديم:

    • قدم الجمبري مع مايونيز التشيبوتلي وأعواد الكزبرة.
الرئيسية
المنتجات
الوصفات
عربة التسوق
القائمة