Menu
نقاط ولاء
+

التحضير:

  • زبدة 20 g
  • مسحوق الثوم 5 g
  • بصل، مقطع إلى مكعبات صغيرة 30 g
  • فطر شيتاكي 100 g
  • معجون الطماطم 10 g
  • سكر 25 g
  • ماء 1 l
  • بقدونس 10 g
  • خل البلسميك 50 ml
  1. التحضير:

    • اقلي البصل والمشروم  لحد ما يبقى طري. ضيف معجون الطماطم واطبخه.
    • ضيف خل البلسميك بعديه السكر علشان تديله نكهة حلوة.
    • حضّر صوص الجريفي البنّي كنور مع الماء، ولما تبقى تقيلة ضيفها لخليط البلسميك.
    • ضيف الأعشاب الطازة فيآخر خطوة.