جريفي بصوص هانترز والبلسميك
عملنا جريفي مخصوص لاللحوم والصوصات اللي نكهتها قوية مع المشروم . وصفتنا الجديدة بنستخدم فيها خل البلسميك. ممكن تستخدم نوع المشروم المفضل مع جريفي هانترز! الوصفة كاملة هتلاقيها هنا

المكوّنات
التحضير:
-
زبدة 20 g
-
مسحوق الثوم 5 g
-
بصل، مقطع إلى مكعبات صغيرة 30 g
-
فطر شيتاكي 100 g
-
معجون الطماطم 10 g
-
سكر 25 g
-
كنور صوص الجريفي البني ٦×٨٠٠جم 100 g
-
ماء 1 l
-
بقدونس 10 g
-
خل البلسميك 50 ml
التحضير
-
التحضير:
- اقلي البصل والمشروم لحد ما يبقى طري. ضيف معجون الطماطم واطبخه.
- ضيف خل البلسميك بعديه السكر علشان تديله نكهة حلوة.
- حضّر صوص الجريفي البنّي كنور مع الماء، ولما تبقى تقيلة ضيفها لخليط البلسميك.
- ضيف الأعشاب الطازة فيآخر خطوة.