Menu
نقاط ولاء
+

التحضير:

  • زبدة 20.0 g
  • مسحوق الثوم 5.0 g
  • بصل، مقطع إلى مكعبات صغيرة 30.0 g
  • فطر شيتاكي 100.0 g
  • معجون الطماطم 10.0 g
  • سكر 25.0 g
  • كنور صوص الجريفي البني ٦×٨٠٠جم 100.0 g
  • ماء 1.0 l
  • بقدونس 10.0 g
  • خل البلسميك 50.0 ml
  1. التحضير:

    • اقلي البصل والمشروم  لحد ما يبقى طري. ضيف معجون الطماطم واطبخه.
    • ضيف خل البلسميك بعديه السكر علشان تديله نكهة حلوة.
    • حضّر صوص الجريفي البنّي كنور مع الماء، ولما تبقى تقيلة ضيفها لخليط البلسميك.
    • ضيف الأعشاب الطازة فيآخر خطوة.