Menu
نقاط ولاء
+

التحضير:

  • بيوريه القرع 1500.0 ml
  • كنور صوص هولندايز ٦×١لتر 1000.0 ml
  • جوز الطيب 10.0 g
  • فلفل أحمر 10.0 g
  • باستا تورتيليني 2500.0 g
  • ماء 500.0 ml
  • أوراق سبانخ مقطّعة جوليان 700.0 g
  • جبن البارميزان مبشور 300.0 g
  • صنوبر محمص 60.0 g
  1. التحضير:

    • سخن بيوريه القرع مع كنور صوصو الهولنديز وضيف كمية قليلة من الماء السخن علشان تكون صوص تخين. تبله بجوزة الطيب والبابريكا وكنور مرقة الخضار.
    • اسلق التورتيليني في ماء سخن عليه ملح وزيت زيتون. هتحتاج من 3 - 4 دقايق علشان تستوي.
    • لما الباستا تستوي، ضيفها للصوص مع التقليب كويس لحد ما يتخلطوا كويس. ضيف السبانخ وإنت بتقلب.
    • زيّن الطبق بجبنة البارميزان والصنوبر.