Menu
نقاط ولاء
+

طريقة التحضير:

  • كنافة 500 g
  • زبدة سائحة 200 g
  • لبن مكثف 500 ml
  • الكريمة الحامضة 100 g
  • ماء 300 ml
  • بشر الليمون 10 g
  • كريمة خفق 250 g
  • ليمون مقطع شرائح 20 pc
  1. طريقة التحضير:

    • علشان تحضر قاعدة التارت أخلط الكنافة بالزبدة السائحة وبعد كدا أكبسها في الصنية وأخبزها في الفرن بدرجة 175 مئوية لمدة 5 دقائق لحد ما تكتسب اللون الذهبي الفاتح.
    • في طبق غويط متوسط الحجم أخلط اللبن المكثف مع القشدة الحامضة ومسحوق خليط الليمون الحامض كنور  والمياه وقشر الليمون. بعد ما تتأكد أنك خلطهم كويس جدا مع بعض صُب المزيج بقاعدة الكنافة اللي حضرتها.
    • أخبز التارت بدرجة حرارة 175 مئوية لمدة 5 دقائق.