Menu
نقاط ولاء
+

بيف بورجينيون مع الفواكه المجففة:

  • زيت زيتون 120.0 ml
  • لحم بقري مقطع إلى مكعبات حجم 2.5 سم 2.0 kg
  • بصل مبشور ناعم 400.0 g
  • جزر، مكعبات 200.0 g
  • خلطة فواكه مجففة 500.0 g
  • خلطة توابل عربية 40.0 g
  • ملح وفلفل أسود 1.0 tbsp
  • معجون ثوم 2.0 tbsp
  • ماء 2000.0 ml
  • كريمة للطهي 300.0 ml
  1. بيف بورجينيون مع الفواكه المجففة:

    • في حلة كبيرة سخن زيت الزيتون على نار متوسطة، ضيف قطع اللحمة واطبخها لعدة دقايق لحد ما يتحول لونها بني. ارفع اللحمة من على النار.
    • في نفس الحلة على نار متوسطة إلى عالية، شوّح البصل، الجزر والفواكه المجففة لحد ما يبقى البصل شفاف وطري.
    • ضيف خلطة التوابل العربية، الملح، والفلفل الأسود، رجع اللحمة على النار واطبخها لدقيقة أو أكتر، مع التقليب.
    • ضيف الماء، كنور ديمي جلاس، اغليها على نار هادية لمدة 40 دقيقة، ثم ضيف الكريمة واطبخها لمدة 10 دقايق كمان.
    • قدمها مع الأرز المسلوق على البخار أو خبز بالثوم محمص أو مشوي، وسلطة خضراء مع تتبيلة الخل البلسمي.