Menu
نقاط ولاء
+

بوب كورن الجمبري:

  • من الجمبري، أخضر، مقشر 1.5 kg
  • دقيق عادي 300.0 g
  • بيض 8.0 pc
  • بقسماط 400.0 g
  • من عصيدة الذرة 200.0 g

مايونيز الهالبينو:

  • فلفل الهالبينو المقطع 50.0 g
  • كزبرة طازجة مفرومة ناعماً 20.0 g

سلطة الكرنب:

  • خبز برغر 10.0 pc
  • كرنب أبيض (ملفوف) 450.0 g
  • من البصل الأحمر، مقشر ومتقطع لشرائح رقيقة 150.0 g
  • شرائح جبن برج 10.0 pc
  1. بوب كورن الجمبري:

    • غطي الجمبري بالدقيق،  بعدها في خليط البيض و كنور مسحوق الدجاج و بعدين البقسماط و دقيق الذرة. اقلي الجمبري لحد ما يستوي ويبقى لونه ذهبي.
  2. مايونيز الهالبينو:

    • اخلط هيلمانز المايونيز الحقيقي ، مع فلفل الهالبينو والكزبرة.
  3. سلطة الكرنب:

    • قطع العيش واشويه.
    • جمع ساندويتشات الجمبري بالترتيب ده –  عيش، سلطة الكرنب، والمايونيزالحار، والجبن وعيش تاني.