Menu
نقاط ولاء
+

بطاطس داتشيس:

  • ماء 1.3 l
  • كريمة للطهي 100.0 ml
  • زبدة سائحة 100.0 g
  • جبنة البرميزان المبشورة 100.0 g
  • بياض بيض 3.0 pc
  • فلفل أسود، مسحوق 2.0 g
  • بودرة جوزة الطيب 1.0 g
  • ورق زبدة 1.0 pc
  1. بطاطس داتشيس:

    • أضف كنور بطاطس مهروسة للماء المغلي واخلط كويس لحد ما يصبح الخليط ناعم.
    • أضف الكريمة، الزبدة ونصف كمية جبنة البارميزان، وصفار البيض.
    • تبل باستخدام كنور خلطة التوابل العربية، الفلفل الأسود وجوزة الطيب.
    • اخلط كويس واغرفها في كيس حلواني بطرف كبير على شكل نجمة.
    •  شكلها على صينية مفروشة بورق الزبدة، ادهنها بالزبدة، رش فوقها بقية الجبنة البارميزان واخبزها على درجة حرارة 200 مئوية لمدة 12 دقيقة تقريباً أو لحد ما يتحول لونها للذهبي.
    • قدمها مع أي نوع من المشاوي، مع مرقة.