Menu
نقاط ولاء
+

الطريقة:

  • فيليه صدور الفراخ 5.0 pc
  • عصير ليمون طازج 50.0 ml
  • زيت زيتون 300.0 ml
  • بودرة توابل بيري بيري 20.0 g
  • عيش برجر، مقطوع نصفين 10.0 pc
  • خس كابوتشا، مقطع 1.0 pc
  1. الطريقة:

    • اقطع كل صدر فراخ لنصفين بالطول وافردها.
    • اخلطها بعصير الليمون، الزيت وبودرة توابل بيري بيري. غطيها واحفظها في الثلاجة.
    • صفي الفراخ من المنقوع وسوّيها على سطح ساخن أو شواية لحد ما تكون ذهبية اللون وتستوي من الداخل.
    • افرد الجانبين من العيش بـ هيلمانز مايونيز حقيقي وحط عليه الخس والفراخ.
    • قدمها فوراً مع القليل من صوص الفلفل الحامي حسب الرغبة.
  2. نصيحة الشيف:

    • حمص العيش شوية حسب الرغبة.