بانيه الفراخ الدهبية مع سلطة البقوليات التلاتة
التحدي هو إنك تقدم فراخ بانيه مقرمشة وطرية في نفس الوقت، علشان كده بلاش تقلي الفراخ أكتر من اللازم وامشي على الطريقة الصح لتحضير البانيه. افتكر دايماً إن التتبيلة هي سر الفراخ المقلية اللذيذة. واللي هيساعد الفراخ إنها تحتفظ بنكهتها هو تتبيل الدقيق ببودرة مرقة الفراخ من كنور. اخترنا لك سلطة البقوليات التلاتة الصحية علشان تقدمها جنب الطبق ده.

المكوّنات
بانيه الفراخ الدهبية مع سلطة البقوليات التلاتة
−
+
ج.م.0.0
بانيه الفراخ:
صدور دجاج
/g
1500.0 g
0%
معجون الثوم
/g
50.0 g
0%
معجون الزنجبيل
/g
50.0 g
0%
دقيق
/g
500.0 g
0%
البيض والضرب
/pc
4.0 pc
0%
فتات الخبز المطحون (البقسماط)
/g
800.0 g
0%
الزيوت النباتية
/ml
100.0 ml
0%
سلطة البقوليات الثلاثة:
فاصوليا حمراء
/g
300.0 g
0%
زيت زيتون
/ml
30.0 ml
0%
بقدونس
/g
20.0 g
0%
/
بانيه الفراخ:
-
صدور دجاج 1500.0 g
-
معجون الثوم 50.0 g
-
معجون الزنجبيل 50.0 g
-
دقيق 500.0 g
-
البيض والضرب 4.0 pc
-
فتات الخبز المطحون (البقسماط) 800.0 g
-
الزيوت النباتية 100.0 ml
سلطة البقوليات الثلاثة:
-
فاصوليا حمراء 300.0 g
-
زيت زيتون 30.0 ml
-
بقدونس 20.0 g
التحضير
-
بانيه الفراخ:
- تبل الفراخ بالزيت النباتي، والثوم، والجنزبيل، وخلطة توابل الفراخ من كنور، وبودرة مرقة الفراخ من كنور قبل 4 ساعات على الأقل من تحضيره.
- اخلط الدقيق ب 10 جم من بودرة مرقة الفراخ من كنور.
- خطوات تغليف الفراخ: رش الدقيق على الفراخ المتبلة، وبعدين غمسها في البيض وبعدها غطيها بطبقة من البقسماط الناعم واقليها لحد ما يتحول لونها للبني الدهبي.
-
سلطة البقوليات الثلاثة:
- اغسل الفاصوليا والذرة والحمص. تبّل السلطة بالبقدونس المفروم، وزيت الزيتون، ومسحوق خليط الليمون من كنور.
- قدّم الطبق كسلطة دافية أو باردة مع الفراخ.