Menu
نقاط ولاء

المكوّنات

+

بانيه الفراخ:

سلطة البقوليات الثلاثة:

التحضير

  1. بانيه الفراخ:

    • تبل الفراخ بالزيت النباتي، والثوم، والجنزبيل، وخلطة توابل الفراخ من كنور، وبودرة مرقة الفراخ من كنور قبل 4 ساعات على الأقل من تحضيره.
    • اخلط الدقيق ب 10 جم من بودرة مرقة الفراخ من كنور.
    • خطوات تغليف الفراخ: رش الدقيق على الفراخ المتبلة، وبعدين غمسها في البيض وبعدها غطيها بطبقة من البقسماط الناعم واقليها لحد ما يتحول لونها للبني الدهبي.
  2. سلطة البقوليات الثلاثة:

    • اغسل الفاصوليا والذرة والحمص. تبّل السلطة بالبقدونس المفروم، وزيت الزيتون، ومسحوق خليط الليمون من كنور.
    • قدّم الطبق كسلطة دافية  أو باردة مع الفراخ.
الرئيسية
المنتجات
الوصفات
عربة التسوق
القائمة