Menu
نقاط ولاء
+

التحضير:

  • فلفل احمر محمص 100 g
  • زيت زيتون 100 ml
  • ماء 3 l
  • براعم البصل مقطعة 100 g
  • جبنة بارميزان 40 g
  • فلفل اسود 2 g
  • الكريمة الحامضة 100 g
  • بقدونس 50 g
  1. التحضير:

    • سخن الفرن على 180 درجة مئوية.
    • رتب الفلفل الأحمر على صينية ورش عليه زيت زيتون وشوية ملح ودخلها الفرن لمدة 20 دقيقة لحد ما يبقي طري ولونه يغمق.
    • طلع الفلفل من الفرن وضيفه في حلة من الستنلس ستيل وغطيه كويس بغلاف بلاستيك لمدة خمس دقايق.
    • في حلة كبيرة سخن 30 مل من زيت الزيتون على نار متوسطة، ضيف قطع اللحمة واطبخها لحد ما لونها يبقي بني. شيل اللحمة و حطها علي جنب.
    • شيل البذر وقشر جلد الفلفل ، و قطعها بالسكينة.
    • في حلة على نار متوسطة اغلي كنور بودرة مرقة فراخ مع المياه.
    • ضيف البصل وسيبه يغلي لمدة 5 دقائق بعدين ضيف كنور بطاطس مهروسة وحركها لمدة 3 دقايق
    • ضيف الجبنة البارميزان واظبت التوابل لنكهه استثنائية.
    • زين الطبق بالفلفل المفروم قبل التقديم.