+

التحضير:

  • أجنحة دجاج 4 kg
  • حليب الرائب 2 l
  • ملح 10 g
  • سكر 40 g
  • دقيق 300 g
  • ببريكا مدخنة 70 g

الجبن الزرقاء:

  • جبنة زرقاء 60 g

سلطة الكرنب:

  • كرنب أحمر مقطع شرائح 150 g
  • ملفوف أبيض مقطع 150 g
  • بصل أحمر، شرائح 50 g
  • مخلل، شرائح 400 g
  1. التحضير:

    • اخلط الفراخ مع اللبن الرايب، كنور صوص الفلفل الحلو التايلندي، والملح والسكر معا و سيهم يتتبلوا طول الليل
    • اخلط الدقيق والبابيركا والملح مع بعض، قسمهم اتنين. صفي الفراخ من تتبيلة اللبن الرايب وضيف السائل اللي صفيته على واحد من خليط الدقيق و البابريكا اللي قسمتهم.
    • تبل الفراخ في الجزء التاني من الخليط بعدين تبله في الخليط السائل. رج الفراخ في الخليط علشان تتخلص من التتبل الزيادة واقليه  في زيت سخن على درجة حرارة 160 لمدة 10 دقائق. خرج الفراخ من الزيت في طبق فيه مناديل ورق.
  2. الجبن الزرقاء:

    • اخلط هيلمانز مايونيز الحقيقي مع جبنة زرقاء وقلب الخليط لحد ما يبقى متجانس.
  3. سلطة الكرنب:

    • اخلط المكونات الباقية مع بعض وقدمهم مع أجنحة الفراخ وصوص الجبن الأزرق.
+