Menu
نقاط ولاء
+

الطريقة:

  • يقدم ل أشخاص 10.0 pc
  • حليب الرائب 700.0 ml
  • ملح 5.0 g

الخليط:

  • دقيق عادي 250.0 g
  • بابريكا 5.0 g
  • مسحوق ثوم 5.0 g
  • مسحوق البصل 5.0 g
  • مسحوق الخردل 3.0 g
  • فلفل أسود مطحون طازج 2.0 g
  • بيض مخفوق 4.0 pc

الصوص:

  1. الطريقة:

    • ضيف الفراخ الى اللبن الرايب والملح وسيبهم  لمدة 3 ساعات.
  2. الخليط:

    • اخلط الدقيق والتوابل في وعاء. صفي الفراخ من اللبن الرايب وقلبهم في خليط الدقيق، بعدين في خليط البيض وترجعهم في الدقيق تاني.
    • تقلى لحد ما تستوي. 
  3. الصوص:

    • تتقدم مع الصوص والبطاطس.