الدجاج المقلي الجنوبي
الفراخ المقلية هي أكلة كلاسيكية تستحق مكان قائمة مطعمك. جرب الوصفه المجانية دي!
نصيحة: ضيف الفلفل الأحمر للخليط عشان توصل طعم و نكهة الطبق ده لمستوى أعلى بكتير!

المكوّنات
الطريقة:
-
يقدم ل أشخاص 10 pc
-
حليب الرائب 700 ml
-
ملح 5 g
الخليط:
-
دقيق عادي 250 g
-
بابريكا 5 g
-
مسحوق ثوم 5 g
-
مسحوق البصل 5 g
-
مسحوق الخردل 3 g
-
فلفل أسود مطحون طازج 2 g
-
بيض مخفوق 4 pc
الصوص:
التحضير
-
الطريقة:
- ضيف الفراخ الى اللبن الرايب والملح وسيبهم لمدة 3 ساعات.
-
الخليط:
- اخلط الدقيق والتوابل في وعاء. صفي الفراخ من اللبن الرايب وقلبهم في خليط الدقيق، بعدين في خليط البيض وترجعهم في الدقيق تاني.
- تقلى لحد ما تستوي.
-
الصوص:
- تتقدم مع الصوص والبطاطس.