Menu
نقاط ولاء
+

البريوش:

  • خبز، بريوش 120 g
  • بقدونس 20 g
  • معجون ثوم 50 g

الجمبري:

  • جمبري كبير 30 x
  • زبدة غير مملحة سايحة 150 g

سلطة الخيار والشبت:

  • خيار لبناني 1 kg
  • شبت مخلل 100 g

للتقديم:

  1. البريوش:

    • ضيف قطع البريوش، البقدونس وبيوريه الثوم في محضرة الطعام واخلط لحد ما يتحول الخليط لفتات.
  2. الجمبري:

    • اقطع الجمبري لنصفين، اغسله ونظفه. رش عليه الزبدة واشوي الجمبري لحد ما يسخن ويستوي. ارفعه من على النار. غطيه بخليط البريوش وحطه تحت الشواية لحد ما يتحول لونه للذهبي.
  3. سلطة الخيار والشبت:

    • اجمع الخيار واقطع شرايح بالورب.
    • اخلط الخيار مع الشبت في طبق. اخلط كنور تتبيلة الليمون الحامض مع الماء. اخلط هيلمانز مايونيز حقيقي مع عصير الليمون، اخلط كويس.
    • احفظه في التلاجة لوقت الاستخدام.
  4. للتقديم:

    • للتقديم، ضيف الجمبري في طبق مع سلطة الخيار والشبت وأيولي الليمون.