الجزر الأبيض والجزر بالجبنة الزرقاء والعسل
طبق مثالي كمقبلات أو ممكن تعتبره طبق جانبي مع اللحمة البقري المحمرة. الطبق ده عبارة عن خلطة لذيذة بين الجزر العادي والجزر الأبيض المشوي والجوز مع جبنة الزرقاء. كل النكهات هتدوب مع بعض وفي نفس الوقت العسل هيقوي نكهة الخضار ويدي للجبنة طعم لذيذ. بننصحك بتقديمه مع صوص المستردة الإنجليزي. شوف الوصفة كاملة من هنا.

المكوّنات
الجزر الأبيض والجزر بالجبنة الزرقاء والعسل
−
+
ج.م.0.0
الخضار المشوية:
جزر أبيض
/pc
5.0 pc
0%
جزر
/pc
8.0 pc
0%
كنور بودرة مرقة الخضار ٦×١.١كجم
/g
5.0 g
0%

66
نقاط ولاء
عسل
/ml
50.0 ml
0%
جبنة زرقاء
/g
100.0 g
0%
صنوبر
/g
50.0 g
0%
بقدونس
/g
10.0 g
0%
/
الخضار المشوية:
-
جزر أبيض 5.0 pc
-
جزر 8.0 pc
-
عسل 50.0 ml
-
جبنة زرقاء 100.0 g
-
صنوبر 50.0 g
-
بقدونس 10.0 g
التحضير
-
الخضار المشوية:
- قطّع الجزر الأبيض والجزر بالطول أو مكعّبات.
- تبلها مع كنور مسحوق مرقة الخضار.
- اشوي الخضار على حرارة 180 درجة مئوية لحوالى 20 دقيقة.
- لما تبقى جاهزة، ضيف العسل، وفتافيت الجبنة الزرقاء، والبقدونس المفروم.
- زيّن الطبق بالجوز المحمّص.