Menu
نقاط ولاء
+

البيض:

  • بيض 30 pc
  • زبدة 50 g
  • تمر، منزوع النوى 1000 g
  • مسحوق قرفة 5 g
  • خيوط الزعفران 15 g

التقديم:

  • ورق نعناع طازج 15 g
  • خبز محمص 30 pc
  1. البيض:

    • سخن طاسة صغيرة على النار وسيح الزبدة. ضيف التمر وسويه على نار خفيفة لحد ما يبقى طري وشبه متفكك. بعدين ضيف القرفة وشيل نص كمية التمر من على النار وسيبها على جنب.
    • ضيف الزعفران للي اتبقى في الطاسة وحمره لشوية ثواني، بعدها ضيف البيض بمعدل 3 بيضات للحصة الواحدة، واقليه مع التمر على حرارة خفيفة لحد ما يستوي.
  2. التقديم:

    • حط العيش المحمص في الطبق، وحط البيض فوقه بشويش.
    • زين الطبق باللي اتبقى من التمر وورق النعناع بعدين رش عليه مرقة الخضار من كنور.