+

فراخ بنكهة الباربكيو:

  1. فراخ بنكهة الباربكيو:

    • تبّل الفراخ  بمرقة الفراخ كنور، والثوم، والجنزبيل . ممكن تشوي الفراخ على شواية فحم، أو في الفرن، أو تقليبه في طاسة . بعد شويه ، قطّعه لشرايح  وحطه.
    • سخّن الفرن على حرارة 180 درجة، وقشّر البطاطا ، واخرمها  بالشوكة. حط البطاطا على صينية وحطها في الفرن بين 30 إلى 45 دقيقة، أو لحد ما تبقى طرية جداً.
    • سخّن الفراخ قبل إضافة المايونيز الحقيقي هيلمانز، وصلصة الباربكيو المدخنة من كنور.
    • خرج البطاطا من الفرن لما تبقى جاهزة، واقطعها من نصها ، واحشيها بنكهة الباربكيو. ولطعم أحلى ، زود لها سلطة السالسا.
+