تُعتبر عملية التخمير جزءاً من عملية تحضير طبق الكيمتشي، عشان نحول الخضار إلى أطباق استثنائية مختلفة. ممكن تقدم الكيمتشي الكوري بأنواع مختلفة، والكيمتشي بالخيار الطازج هو واحد منها، وبيناسب بشكل كبير شهور الصيف الحارة. لتحضيره، محتاجين الثوم المعمر المقطع، ورقائق الفلفل الأحمر، وصوص الأنشوفة، والثوم المفروم، وعصيدة الأرز، والجمبري المفروم، وحبوب السمسم المحمصة. بعدين نحشي الكل في الخيار المخلّل. وتُعتبر عملية التخمير جزءاً من عملية تحضير طبق الكيمتشي، عشان نحول الخضار إلى أطباق استثنائية مختلفة.

00:57

الكيمتشي

حضّر كميات كبيرة من الكيمتشي وقوم بتخزينها وتغطيتها. وافتكر أنه طبق شعبي ورائج واكيد ضيوفك هيحبوه.

عايز تجرب تعمله  بنفسك؟

شوف الوصفة!  

استكشف المزيد حول المطبخ الكوري وحول المطابخ العالمية!