مش لاقي الموزع اللي بتتعامل معاه؟ ابعتلنا ايميل على orders@unileverfoodsolutions.eg علشان يبقى موجود على الموقع.
في المقال اللي فات "تقديم الأطباق: واتقان اساسياته" ، شاركنا المفاهيم الأساسية لتقديم طبق بشكل جميل.
انهاردة، هنعرف ازاي نرتقي أكتر بمستوى تقديم أشكال أطباقنا المختلفة باستخدام الصوصات والمقبلات والمكونات السائلة اللي هتلفت النظر أكتر لأطباقك وتخليها لا تقاوم.
الطبق المتحضر بدقة باستخدام الصوصات المختلفة بيخليه مميزعن أي طبق تاني.
ممكن تزين طبقك بأنك تعمل نقط على الجوانب. ولما تحط الصلصة، حطها برفق أو رشها على الطبق – أو فوق المكون الأساسي للطبق أو تحته.
تزيين الأطباق بيتعمل لإبراز لون المكون الرئيسي للطبق، ودا معناه انه بيدعم ويحسن النكهات لمكونات الطبق مش بيغطي عليها.
دي بعض الإرشادات البسيطة اللي لازم تاخد بالك منها وانت بتزين أطباقك:
خلّي زباينك مبسوطين ومستمتعين عن طريق تقديم أطباقك بشكل حلو وتزيينها بالمكونات السائلة. ممكن كمان تستخدم المكونات المقطعة أو المنحوتة بذكاء علشان تدي شكل حلو ومبهر للطبق وتلفت النظر والأهتمام لوضع صورها على انستجرام.
على سبيل المثال، فرد شرائح اللحم بعد تقطيعها علشان نوضح جودتها وتسويتها المظبوطة.
وكمان الأكل المتقطع بيضيف مميزات لطبقك زي انه بيديله طول وشكل هيكلي وبيحافظ على طبق أو لوح التقديم نظيف.
خد كل الأفكار دي وطبقها في أطباقك المختلفة. وجرب وحضرأطباق رائعة ومميزة هتعجب كل زبائنك وهيحبوها.
مش قادرين نستنى علشان نشوف وندوق الأطباق اللي هتحضرها!!
اضغت على رمز المشاركة أدناه واختار الإضافة إلى الشاشة الرئيسية. انقر على رمز المشاركة أدناه واختر الإضافة إلى الشاشة الرئيسية. انقر على رمز المشاركة أدناه واختر الإضافة إلى الشاشة الرئيسية. انقر على رمز المشاركة أدناه واختر الإضافة إلى الشاشة الرئيسية.