انتهت مسابقة كنور مصر لحريف التوابل 2018 نهاية مثيرة في مصر، اللي اتعملت يوم 24 ديسمبر. اشترك في المسابقة المثيرة 5 شيفات اتأهلوا لجولتين صعبتين في نفس اليوم. في الجولة الأولى كان كل شيف بيعيد عمل طبق الدجاج المميز الخاص به ، باستخدام كنور مكعبات مرقة فراخ و كنور بودرة مرقة فراخ؛ والجولة الثانية كانت بين ال3 شيفات اللي كسبوا الجولة الأولى واستخدموا فيها مكونات من الصندوق، علشان يعملوا فاتح الشهية والطبق الرئيسي.
المنافسة مكانتش سهلة ، وإرضاء الحكام مكانوش سهل الإرضاء. الشيف وسام مسعود والشيف مصطفى رفاعي كانوا على رأس لجنة التحكيم مع جمعية الشيف المصري في التحديين.
![](/ar/chef-inspiration/master-of-seasonings/knorr-egypts-2018-master-of-seasoning-picks-out-its-top-3-chefs/jcr:content/parsys/content/columncontrol/columnctrl_parsys_2/textimage_copy/image.img.png/1590833610086.png)
الشيفات المشاركين تم تقييمهم في المسابقة بناء على طريقة التقديم والنكهة والملمس والنظافة الصحية لأطباقهم. علشان يكسبوا واحدة من الجوايز دي: الجايزة الكبرى بقيمة 20000 جنيه للمركز الأول، و 10000 جنيه للمركز الثاني، و 7000 جنيه للمركز الثالث.
![](/ar/chef-inspiration/master-of-seasonings/knorr-egypts-2018-master-of-seasoning-picks-out-its-top-3-chefs/jcr:content/parsys/content/columncontrol_copy/columnctrl_parsys_1/textimage_1143259614/image.img.png/1590833610147.png)
شارك في المسابقة كل من الشيفات التنفيذيين شريف عفيفي والشيف هشام ربيعي من يونيليفر فود سوليوشنز. وقدموا دعمهم وتوجيهاتهم في الطبخ للمتسابقين طول الوقت.
في المسابقة اللي بدأت بين ال 5 متسابقين، تم اختيار 3 شيفات كسبانين. حصل الشيف طارق سكر على لقب حريف التوابل 2018، و أحمد عماد في المركز الثاني وحسين جمعة في المركز الثالث.