Menu
نقاط ولاء

شوف النصائح والحيل هنا:
الفراخ المقلية

الفراخ المقلية

  • إضافة توابل جافة فور خروج الدجاج المقلي من زيت التحمير ،و ده عشان الحرارة الناتجة عن التحمير هتسخن التوابل و تظهر ريحتها النفاذة.
  • نسيب المقليات في سبت القلي للتصفية لمدة 30 ثانية بعد القلي بيقلل احتمالية أن الأكل يطلع شارب زيت كتير.
  • نختار نوع زيت القلي المناسب علشان نحصل على درجة قرمشة و لون و طعم مثالي.

السمك المشوي

السمك المشوي

  • عدم تتبيل السمك بتوابل ذات رائحة نفاذة حتى لا تطغى على الطعم الرئيسي للسمك.
  • عدم تتبيل السمك لفترة أطول من الحد اللازم حتى ال يؤثر سلبيا على طعم الطبق الرئيسي.
  • إضافة مرقة السمك لأطباق السمك المختلفة أثناء الطهي يقوي نكهة و طعم السمك في الطبق النهائي.

الباستا

الباستا

  • نسلق المكرونة اوردر باوردر علشان تكون فريش وقوامها مظبوط.
  • نسخن المكرونة مع الصوص لمدة دقيقتين علشان المكرونة تاخد من طعم الصوص.
  • لو بنبعت المكرونة ديليفري لازم نزود الصوص علشان المكرونة هتشرب شوية من الصوص في الطريق.

البيتزا

البيتزا

  • نسبة الرطوبة لو عالية في صوص البيتزا ده هيطري البيتزا من المنتصف و هيطلع نتيجة غير مرغوب فيها.
  • درجة حرارة الفرن مش بس بتفرق في وقت التسوية لأ دي كمان بتفرق في قرمشة و لون البيتزا.
  • نخمر البيتزا وقت كافي عشان تحصل علي عجينة مثالية.

البرجر

البرجر

  • ناخد بالنا من كمية الصوص وحجم العيش و المكونات الأخرى بالمقارنة لحجم قطعة البرجر علشان في الأخر طعم البرجر نفسه هو اللي يبقى ظاهر.
  • تحميص العيش قبل إضافة الصوص مهم جدا علشان العيش مايشربش الصوص.
  • نختار خامات تغليف مناسبة لكل صنف في الوجبة تخلي شكلها حلو و تحفظها في مرحلة التوصيل للعميل.

الرئيسية
المنتجات
الوصفات
عربة التسوق
القائمة