فراخ بالكزبرة والكاري مع الخضروات
طبق الفراخ بالكزبرة والكاري هيخلى المنيو لا يقاوم فى شهر رمضان. مع مكونات بتقوم علي تقوية النكهات المختلفة. جرب الوصفة!

المكوّنات
فراخ بالكزبرة والكاري مع الخضروات
−
+
ج.م.1066.2
التحضير:
السمن
/g
80.0 g
0%
ورقتا غار
/pc
2.0 pc
0%
دجاج فيليه
/g
500.0 g
0%
ثوم مفروم
/g
5.0 g
0%
البصل المقطع
/g
150.0 g
0%
مكعبات بطاطس متوسطة
/g
100.0 g
0%
جزر مقطع مكعبات
/g
100.0 g
0%
بازيلا
/g
100.0 g
0%
مسحوق الكاري
/g
60.0 g
0%
لبن جوزهند
/g
150.0 g
0%
شرائح الطماطم
/g
150.0 g
0%
ملح
/tsp
1.0 tsp
0%
فلفل اسود
/g
3.0 g
0%
كمون
/g
5.0 g
0%
ورق كزبرة
/g
100.0 g
0%
تفاح أخضر مكعبات متوسطة
/g
100.0 g
0%
/
التحضير:
-
السمن 80.0 g
-
ورقتا غار 2.0 pc
-
دجاج فيليه 500.0 g
-
ثوم مفروم 5.0 g
-
البصل المقطع 150.0 g
-
مكعبات بطاطس متوسطة 100.0 g
-
جزر مقطع مكعبات 100.0 g
-
بازيلا 100.0 g
-
مسحوق الكاري 60.0 g
-
لبن جوزهند 150.0 g
-
شرائح الطماطم 150.0 g
-
ملح 1.0 tsp
-
فلفل اسود 3.0 g
-
كمون 5.0 g
-
ورق كزبرة 100.0 g
-
تفاح أخضر مكعبات متوسطة 100.0 g
التحضير
-
التحضير:
- في حلة كبيرة على نار عالية ضيف السمنة وورق اللورا ثم كنور مكعبات مرقة فراخ.
- سيبهم على النار لمدة 3 دقائق ، ضيف الثوم والبصل وسيبهم لمدة 5 دقائق.
- ضيف البطاطس والجزر والبسلة 5 دقائق.
- ضيف اﻟمرقة واﻟﻜﺎري و سيبهم يغلوا ﻟﻤﺪة 5 دﻗﺎئق.
- ثم لبن جوز الهند على نار خفيفة لمدة 3 دقائق.
- ثم ضيف الطماطم وأضبط التتبيله.
- ضيف الكزبرة بعد ما تشيلها من علي النار.
-
نصيحة:
- قدم الطبق مع الرز البسمتي المطبوخ علي البخار.