Menu
نقاط ولاء
+

ميكس جريل مع صوص البلسمي:

  • صدور دجاج مقطعة مكعبات 1.5 kg
  • ريش ضاني 10.0 pc
  • فيليه لحم بقري 1.5 kg
  • لحم بقري مفروم 1.5 kg
  • خلطة توابل عربية 75.0 g
  • زيت زيتون 200.0 ml
  • ليمون، أنصاف 5.0 pc
  • كزبرة طازة مفرومة للتزيين
  1. ميكس جريل مع صوص البلسمي:

    • خلي اللحمة تكون في درجة حرارة الغرفة لمدة حوالي ساعة قبل الشوي.
    • اقطع الفراخ إلى مكعبات.
    • رش خلطة التوابل العربية على الفراخ، الضاني، الفيليه واللحمة المفرومة واخلطها.
    • انقعها لمدة ساعتين، بعدين اشويها.
    • في حالة استخدام عيدان خشب، حضرهم الأول من خلال نقعهم في الماية لمدة 10 دقايق. في حالة استخدام عيدان معدن، مفيش داعي للتحضير.
    • رص اللحمة المستوية بطريقة جذابة مع ليمون مشوي.
    • رش عليها صوص البلسميك وقدمها مع الأطباق الجانبية والصوصات المفضلة ليك.