Menu
Loyalty points
+

ميكس جريل مع صوص البلسمي:

  1. ميكس جريل مع صوص البلسمي:

    • خلي اللحمة تكون في درجة حرارة الغرفة لمدة حوالي ساعة قبل الشوي.
    • اقطع الفراخ إلى مكعبات.
    • رش خلطة التوابل العربية على الفراخ، الضاني، الفيليه واللحمة المفرومة واخلطها.
    • انقعها لمدة ساعتين، بعدين اشويها.
    • في حالة استخدام عيدان خشب، حضرهم الأول من خلال نقعهم في الماية لمدة 10 دقايق. في حالة استخدام عيدان معدن، مفيش داعي للتحضير.
    • رص اللحمة المستوية بطريقة جذابة مع ليمون مشوي.
    • رش عليها صوص البلسميك وقدمها مع الأطباق الجانبية والصوصات المفضلة ليك.
الرئيسية
المنتجات
الوصفات
عربة التسوق
القائمة