شوربة المشروم بالبندق
كتير من الناس بيحبوا المشروم وبيستخدموه مع مكونات كتير لتحضير أطباق مركبة. في الوصفة دي ضيفنا البندق علشان يكمل الطعم اللذيذ والغني للمشروم. جرب الوصفة السهلة واللذيذة دي النهاردة!

المكوّنات
شوربة المشروم بالبندق
−
+
ج.م.0.0
شوربة كريمة المشروم بالبندق:
زبدة
/g
50.0 g
0%
بندق مشكل
/g
300.0 g
0%
ماء
/l
2.0 l
0%
كريمة طازجة
/g
100.0 g
0%
/
شوربة كريمة المشروم بالبندق:
-
زبدة 50.0 g
-
بندق مشكل 300.0 g
-
ماء 2.0 l
-
كريمة طازجة 100.0 g
التحضير
-
شوربة كريمة المشروم بالبندق:
- حضر البندق.
- على نار متوسطة شوح البندق مع الزبدة لحد ما يبقى لونه بنى خفيف.
- لتحضير الشوربة ضيف 180جم شوربة كريمة المشروم من كنور الى 2 لتر ماء فاتر وحطها على النار حتى الغليان.
- ضيف البندق المشوح وسيبهم على نار خفيفة لمدة 10 دقائق وقدمها فى بولات دافية. . زين الشوربة بشرايح المشروم السوتيه.