Menu
نقاط ولاء

المكوّنات

+

شوربة كريمة المشروم بالبندق:

التحضير

  1. شوربة كريمة المشروم بالبندق:

    • حضر  البندق.
    • على نار متوسطة شوح  البندق مع الزبدة  لحد ما يبقى لونه  بنى خفيف.
    •  لتحضير الشوربة ضيف 180جم شوربة كريمة المشروم من  كنور الى 2 لتر ماء فاتر وحطها  على النار حتى الغليان.
    • ضيف  البندق المشوح وسيبهم  على نار خفيفة لمدة 10 دقائق وقدمها  فى بولات دافية. . زين الشوربة بشرايح المشروم السوتيه.
الرئيسية
المنتجات
الوصفات
عربة التسوق
القائمة