Menu
نقاط ولاء

المكوّنات

+

بوب كورن الجمبري:

مايونيز الهالبينو:

سلطة الكرنب:

  • خبز برغر 10.0 pc
  • كرنب أبيض (ملفوف) 450.0 g
  • من البصل الأحمر، مقشر ومتقطع لشرائح رقيقة 150.0 g
  • شرائح جبن برج 10.0 pc

التحضير

  1. بوب كورن الجمبري:

    • غطي الجمبري بالدقيق،  بعدها في خليط البيض و كنور مسحوق الدجاج و بعدين البقسماط و دقيق الذرة. اقلي الجمبري لحد ما يستوي ويبقى لونه ذهبي.
  2. مايونيز الهالبينو:

    • اخلط هيلمانز المايونيز الحقيقي ، مع فلفل الهالبينو والكزبرة.
  3. سلطة الكرنب:

    • قطع العيش واشويه.
    • جمع ساندويتشات الجمبري بالترتيب ده –  عيش، سلطة الكرنب، والمايونيزالحار، والجبن وعيش تاني.
الرئيسية
المنتجات
الوصفات
عربة التسوق
القائمة