ريش البقر الأمريكية الثلاثية
الريش المشوية الأصلية؛ على الطريقة الأمريكية التقليدية. الوصفة دي هتخلي الريش المشوية في منتهى الطراوة وكلها عصير، هتخليك متعملش الريش بأي طريقة تانية!

المكوّنات
ريش البقر الأمريكية الثلاثية
−
+
ج.م.0.0
الأضلاع:
كنور صوص الفلفل الحلو التايلندي ٦×٩٥٠ مل
/g
20.0 g
0%

ريش، متقطعة لقطه 5 سم
/kg
2.0 kg
0%
صوص فلفل شبوتل للتلميع؛:
معجون ثوم
/g
10.0 g
0%
كزبرة، للزينة
/g
0.0 g
0%
سلطة الكرنب، للتقديم
/g
0.0 g
0%
/
الأضلاع:
-
ريش، متقطعة لقطه 5 سم 2.0 kg
صوص فلفل شبوتل للتلميع؛:
-
معجون ثوم 10.0 g
-
كزبرة، للزينة
-
سلطة الكرنب، للتقديم
التحضير
-
الأضلاع:
- اخلطها مع كنور صوص الفلفل الحلو التايلندي وافركها على الريش، وسيبهم طول الليل.
- ضيف الريش في صينية شوي، اشويهم في الفرن لمدة 2-3 ساعات أو لحد ما الريش تبقى طرية.
-
صوص فلفل شبوتل للتلميع؛:
- ضيف شوية عصائر من صينية الشواء، صوص كنور هيكوري باربيكيو، الثوم المهروس، هيلمانز مايونيز الحقيقي
سخن لحد السوائل ما تتبخر، زود صوص التلميع على الريش بفرشاة و رجعهم تاني الفرن لمدة 15 دقيقة أو لحد ما يتكرملوا. قدمهم مع سلطة الكرنب.
- ضيف شوية عصائر من صينية الشواء، صوص كنور هيكوري باربيكيو، الثوم المهروس، هيلمانز مايونيز الحقيقي