برجر الفراخ المشوية على الطريقة البرتغالية
مصمم للشيفات المحترفين، شوف وصفة برجر الفراخ المشوية على الطريقة البرتغالية: إرشادات الطبخ مقسمة لأجزاء، قائمة كاملة من المكونات المتخصصة، أسرار الشيف للتحضير. تميز في الوصفة دي مع منتجات مثل: هيلمانز مايونيز حقيقي.

المكوّنات
برجر الفراخ المشوية على الطريقة البرتغالية
−
+
ج.م.0.0
الطريقة:
فيليه صدور الفراخ
/pc
5.0 pc
0%
عصير ليمون طازج
/ml
50.0 ml
0%
زيت زيتون
/ml
300.0 ml
0%
بودرة توابل بيري بيري
/g
20.0 g
0%
عيش برجر، مقطوع نصفين
/pc
10.0 pc
0%
خس كابوتشا، مقطع
/pc
1.0 pc
0%
/
الطريقة:
-
فيليه صدور الفراخ 5.0 pc
-
عصير ليمون طازج 50.0 ml
-
زيت زيتون 300.0 ml
-
بودرة توابل بيري بيري 20.0 g
-
عيش برجر، مقطوع نصفين 10.0 pc
-
خس كابوتشا، مقطع 1.0 pc
التحضير
-
الطريقة:
- اقطع كل صدر فراخ لنصفين بالطول وافردها.
- اخلطها بعصير الليمون، الزيت وبودرة توابل بيري بيري. غطيها واحفظها في الثلاجة.
- صفي الفراخ من المنقوع وسوّيها على سطح ساخن أو شواية لحد ما تكون ذهبية اللون وتستوي من الداخل.
- افرد الجانبين من العيش بـ هيلمانز مايونيز حقيقي وحط عليه الخس والفراخ.
- قدمها فوراً مع القليل من صوص الفلفل الحامي حسب الرغبة.
-
نصيحة الشيف:
- حمص العيش شوية حسب الرغبة.