Menu
نقاط ولاء

المكوّنات

+

الطريقة:

التحضير

  1. الطريقة:

    • اقطع كل صدر فراخ لنصفين بالطول وافردها.
    • اخلطها بعصير الليمون، الزيت وبودرة توابل بيري بيري. غطيها واحفظها في الثلاجة.
    • صفي الفراخ من المنقوع وسوّيها على سطح ساخن أو شواية لحد ما تكون ذهبية اللون وتستوي من الداخل.
    • افرد الجانبين من العيش بـ هيلمانز مايونيز حقيقي وحط عليه الخس والفراخ.
    • قدمها فوراً مع القليل من صوص الفلفل الحامي حسب الرغبة.
  2. نصيحة الشيف:

    • حمص العيش شوية حسب الرغبة.
الرئيسية
المنتجات
الوصفات
عربة التسوق
القائمة