سلطة الفراخ والمانجا
نكهات المانجا الحلوة بتكمل بعض في التتبيلة والسلطة الطازة، الشيفات عندنا بيحبوا الوصفة دي للأطباق الصيفية واحنا عارفين إن ضيوفك هيحبوه كمان!

المكوّنات
سلطة الفراخ والمانجا
−
+
ج.م.0.0
الفراخ:
الزيوت النباتية
/ml
50.0 ml
0%
صدور دجاج
/g
800.0 g
0%
التتبيلة:
الزيوت النباتية
/ml
40.0 ml
0%
خل أبيض
/ml
60.0 ml
0%
السلطة:
مانجا، مقشرة، مقطعة
/g
600.0 g
0%
كزبرة
/g
100.0 g
0%
فلفل أحمر حراق
/x
2.0 x
0%
خيار، مفروم
/g
500.0 g
0%
كراث أندلسي، أحمر، مقطع شرايح رفيعة
/g
100.0 g
0%
اللمسة النهائية:
ليمون أخضر، مقطع أرباع
/g
0.0 g
0%
/
الفراخ:
-
الزيوت النباتية 50.0 ml
-
صدور دجاج 800.0 g
التتبيلة:
-
الزيوت النباتية 40.0 ml
-
خل أبيض 60.0 ml
السلطة:
-
مانجا، مقشرة، مقطعة 600.0 g
-
كزبرة 100.0 g
-
فلفل أحمر حراق 2.0 x
-
خيار، مفروم 500.0 g
-
كراث أندلسي، أحمر، مقطع شرايح رفيعة 100.0 g
اللمسة النهائية:
-
ليمون أخضر، مقطع أرباع
التحضير
-
الفراخ:
- ضيف الزيت للطاسة واشوي الفراخ لحد ما تبقى ذهبية اللون ومستوية.
- ارفعها من على النار وقطعها.
-
التتبيلة:
- اخلط كنور تتبيلة الليمون الحامض، الخل والزيت مع بعض.
-
السلطة:
- لتحضير السلطة اخلط المانجا، الكزبرة، الفلفل، الخيار والكراث مع بعض.
- ضيف الفراخ المقطعة.
-
اللمسة النهائية:
- ضيف السلطة في طبق صغير ورشه بالتتبيلة المتحضرة.
- قدمها مع قطع الليمون الأخضر.