سلطة سيزرمصرية مع عيش بلدي محمص
أكتشف وصفه لأكثر طبق شائع ومفضل في جميع انحاء العالم مع أضافة لمسه مصرية. اللمسة اللى هتكون السبب في ابتكار جديد مبهر. شوف الوصفة هنا.

المكوّنات
سلطة سيزرمصرية مع عيش بلدي محمص
−
+
ج.م.0.0
العيش المحمص:
عيش بلدي متقطع مكعبات 2*2 سم
/g
250.0 g
0%
زيت زيتون
/ml
80.0 ml
0%
ملح
/tsp
1.0 tsp
0%
فلفل اسود
/g
2.0 g
0%
مسحوق ثوم
/g
5.0 g
0%
الدريسينج:
موستردة صفراء
/g
5.0 g
0%
السلطة:
خس رومانى مقطع
/g
600.0 g
0%
جبنة رومي مبشورة
/g
100.0 g
0%
جبنة رومي المبشورة
/g
80.0 g
0%
فراخ مشوية قطع
/g
200.0 g
0%
شرائح أنشوجة
/Each
8.0 Each
0%
فلفل أسود مطحون طازج
/g
3.0 g
0%
/
العيش المحمص:
-
عيش بلدي متقطع مكعبات 2*2 سم 250.0 g
-
زيت زيتون 80.0 ml
-
ملح 1.0 tsp
-
فلفل اسود 2.0 g
-
مسحوق ثوم 5.0 g
الدريسينج:
-
موستردة صفراء 5.0 g
السلطة:
-
خس رومانى مقطع 600.0 g
-
جبنة رومي مبشورة 100.0 g
-
جبنة رومي المبشورة 80.0 g
-
فراخ مشوية قطع 200.0 g
-
شرائح أنشوجة 8.0 Each
-
فلفل أسود مطحون طازج 3.0 g
التحضير
-
العيش المحمص:
- سخن الفرن على 180 درجة مئوية.
- في طبق أخلط العيش مع زيت الزيتون بعدين ضيف الملح والفلفل وبودرة التوم.
- حمصهم في الفرن لمدة 5 دقايق واتأكد من ان العيش مقرمش ودهبي.
- سيب العيش يبرد.
-
الدريسينج:
- دريسينج هيلمانز مايونيز السحرى و الجبن المبشور.
- أخلط الخس مع الفراخ وقطع العيش المحمص والأنشوجة.
- قدمهم مع الصوص ورشة جبنة مبشوره.
-
السلطة:
- أخلط الخس مع الدريسينج والجبنة ثم الدجاج ، الانشوجه والخبز المحمص.
-
نصيحه:
- لنكهه استثنائية أضف للدريسينج كنور تتبيلة الليمون الحامض ومستردة.