بطاطا مع صوص التوفي والبقان
مصممة للشيفات المحترفين، شوف وصفة البطاطا مع صوص التوفي والبقان للكريسماس: تعليمات التحضير متقسمة للمكونات، قائمة كاملة من المقادير المحترفة، أسرار الشيف للتحضير. اتميز في الوصفة دي مع منتجات زي: كارت دور توبينج توفي، كنور بودرة تتبيلة الليمون.

المكوّنات
بطاطا مع صوص التوفي والبقان
−
+
ج.م.71750.0
بطاطا مع صوص التوفي والبقان:
الزيوت النباتية
/ml
100.0 ml
0%
بطاطا، مقشرة، مقطعة مكعبات
/kg
1.2 kg
0%
ماء
/ml
150.0 ml
0%
حليب الشوفان
/ml
250.0 ml
0%
ملح
/g
5.0 g
0%
عصير القبقب
/ml
25.0 ml
0%
بقان، محمص ومفروم
/g
80.0 g
0%
/
بطاطا مع صوص التوفي والبقان:
-
الزيوت النباتية 100.0 ml
-
بطاطا، مقشرة، مقطعة مكعبات 1.2 kg
-
ماء 150.0 ml
-
حليب الشوفان 250.0 ml
-
ملح 5.0 g
-
عصير القبقب 25.0 ml
-
بقان، محمص ومفروم 80.0 g
التحضير
-
بطاطا مع صوص التوفي والبقان:
- ضيف 60 مل من الزبدة في حلة كبيرة على نار متوسطة.
- ضيف البطاطا. ضيف الماء، 160 مل من الحليب والملح. غطي الحلة وسيبها تستوي مع التحريك من وقت للتاني لتغطيتها.
- لما تبقى طرية، اهرسها - اظبط القوام بالحليب المتبقي حسب الرغبة. قسمها على 10 أطباق صغيرة، غطيها وسيبها على جنب.
- في حلة تانية على نار متوسطة، ضيف الزبدة، شراب القيقب وكارت دور صوص التوفيوسخّن الخليط.
- ضيف البقان وكنور بودرة تتبيلة الليمون.
- قدم الصوص فوراً على البطاطا الدافية.