كورند بيف كولكانون
احصل على نكهة أيرلندية أصلية في دقايق مع طبق البطاطس المهروسة والكرنب اللي بيعتبر مناسب مع اليخنة أو أطباق اللحمة. جرب الوصفة اللي تحت.

المكوّنات
كورند بيف كولكانون
−
+
ج.م.0.0
تحضير الكولكانون:
بصل، مقطع إلى مكعبات صغيرة
/g
100.0 g
0%
مسحوق الثوم
/g
10.0 g
0%
كورند بيف، مقطع
/g
200.0 g
0%
ملفوف
/g
200.0 g
0%
ماء
/l
1.5 l
0%
ثوم معمر، مقطع
/g
10.0 g
0%
/
تحضير الكولكانون:
-
بصل، مقطع إلى مكعبات صغيرة 100.0 g
-
مسحوق الثوم 10.0 g
-
كورند بيف، مقطع 200.0 g
-
ملفوف 200.0 g
-
ماء 1.5 l
-
ثوم معمر، مقطع 10.0 g
التحضير
-
تحضير الكولكانون:
- اقلي البصل والكورند بيف وكرنب سافوي في كمية قليلة من الزبدة لحد ما يبقى البصل مسكر والكرنب يبقى أطرى.
- حضر البطاطس المهروسة كنور مع الماء وحطها على جنب.
- اخلط الكرنب والكورند بيف مع البطاطس المهروسة. ضيف الزبدة ومسحوق مرقة الخضار من كنور.