شوربة لسان العصفور باللحمة والخضار
الاتجاه للأكل الصحي بتزيد حول العالم. شوربة لسان العصفور باللحمة والخضار مبتكرة لإبهار ضيوفك وكسر صيامهم بطريقة صحية وفي نفس الوقت شهية. جربها على قائمة الطعام!

المكوّنات
شوربة لسان العصفور باللحمة والخضار
−
+
ج.م.0.0
التحضير:
الزيوت النباتية
/ml
100.0 ml
0%
أورزو (تشكيلة معجنات على شكل حبوب الشعير او الرز)
/g
200.0 g
0%
لحم بقري، مقطع مكعبات صغيرة
/g
400.0 g
0%
بصل مبشور ناعم
/g
300.0 g
0%
جزر مقطع
/g
300.0 g
0%
كرفس، مفروم ناعم
/g
150.0 g
0%
ورقتا غار
/pc
1.0 pc
0%
زعتر بري، مفروم
/g
20.0 g
0%
بسلة حلوة
/g
200.0 g
0%
ماء
/l
3.0 l
0%
/
التحضير:
-
الزيوت النباتية 100.0 ml
-
أورزو (تشكيلة معجنات على شكل حبوب الشعير او الرز) 200.0 g
-
لحم بقري، مقطع مكعبات صغيرة 400.0 g
-
بصل مبشور ناعم 300.0 g
-
جزر مقطع 300.0 g
-
كرفس، مفروم ناعم 150.0 g
-
ورقتا غار 1.0 pc
-
زعتر بري، مفروم 20.0 g
-
بسلة حلوة 200.0 g
-
ماء 3.0 l
التحضير
-
التحضير:
- في طاسة، سخن الزيت وشوح لسان العصفور لحد ما يتحمر وبعدها اتركه على جنب.
- في حلة كبيرة، سخن 30 مل من زيت الزيتون على نار متوسطة، أضف قطع اللحمة واطبخها لعدة دقايق لحد ما يتحمر. ارفعه من على النار واتركه على جنب.
- في نفس الحلة، على نار هادية إلى متوسطة، شوح البصل، الجزر، والكرفس لحد ما يصبح البصل شفاف وطري. أضف ورق اللورى والزعتر البري وقلبهم لمدة دقيقة.
- أضف البسلة، واطبخها لمدة دقيقتين مع التقليب من فترة للتانية. أضف اللحمة مرة أخرى واطبخها لمدة دقيقة أخرى أو أكثر، مع التقليب من فترة للتانية.
- أضف الماء، كنور تتبيلة الطيور، وارفع الحرارة واغليها. غطي الحلة وقلل الحرارة واطبخها لمدة 10 دقايق قبل إضافة لسان العصفور واطبخها لمدة 5 دقايق زيادة.