Menu
نقاط ولاء

المكوّنات

+

الكراست:

  • بسكويت لوتس 400.0 g
  • زبدة غير مملحة سايحة 150.0 g
  • حبوب سمسم بيضاء 50.0 g

خليط الفطيرة:

  • بطاطا مشوية في الفرن وطرية ومقشرة ومهروسة 800.0 g
  • بيضات كاملة 3.0 pc
  • لبن مكثف 320.0 g
  • خلاصة الفانيلا 10.0 g
  • مسحوق قرفة 2.0 g
  • قطع (رقائق) شوكولاتة 100.0 g

التقديم:

التحضير

  1. الكراست:

    • اخلط البسكويت مع الزبدة السايحة في محضر الطعام.
    • وامزج الخليط مع السمسم بمعلقة خشب.
    • قسّم الخليط ليكفي 10 لأشخاص في أطباق تارت مدهونة وجاهزة للفرن.
    • اضغط على الخليط كويس عشان تساوي الكراست وميخرجش بره أطباق التارت.
    • سيب الأطباق تبرد لحد ما ترجع تستخدمها تاني.
  2. خليط الفطيرة:

    • في طبق عميق، اخلط البطاطا المهروسة مع البيض والحليب المكثف.
    • اضرب الخليط كويس بمضرب لحد ما يبقى متجانس. 
    • دلوقتي تقدر تضيف الفانيلا والقرفة مع قطع الشوكولاتة.
    • قسّم الكمية وصُبّ الخليط في أطباق التارت بالتساوي.
    • اخبز أطباق التارت في الفرن على درجة حرارة 170 درجة مئوية حتى 20 دقيقة لحد ما تستوي من جوه. قدم التارت ساخن.
  3. التقديم:

    • وزّع قطع المارشميللو فوق كل طبق من أطباق التارت .استخدم موقد لحام (بلوتورش) عشان تكّرمل طبقة المارشميللو على وش التارت. 
    • نظّم الطبق بـ كارت دور توبينج شوكولاتة بإضافته على التارت وجوانب الطبق.  زيّن الطبق برشة من بسكويت اللوتس المطحون والشوكولاتة المبشورة.
الرئيسية
المنتجات
الوصفات
عربة التسوق
القائمة