تتبيلة السكر البني و الفلفل
طريقه التتبيل د للحوم! شوف الوصفة الكاملة .
تلميح: الاستفادة من التتبيله الجافه هي إنك تقدرتجهزها بكميات. حضر دفعة كبيرة وخزنها في وعاء محكم واستخدامها في أي وقت!

المكوّنات
تتبيلة السكر البني و الفلفل
−
+
ج.م.0.0
الطريقة:
سكر بني غامق
/g
60.0 g
0%
فلفل أسود خشن
/g
5.0 g
0%
/
الطريقة:
-
سكر بني غامق 60.0 g
-
فلفل أسود خشن 5.0 g
التحضير
-
الطريقة:
- اخلط المكونات سويا.
- تشوي لمدة 3 ساعات في 140 درجة مئوية. عدم كشفها لآخر 30 دقيقة من الطبخ.