Menu
نقاط ولاء

المكوّنات

+

ساندوتش باربيكيو ميلت:

التحضير

  1. ساندوتش باربيكيو ميلت:

    • اشوي أو اسلق البرجر حسب درجة التسوية المطلوبة.
    • افرد العيش بالتساوي بصوص الباربيكيو.
    • حط الجبنة، البرجر والبصل على أحد شرائح العيش.
    • حط الشريحة الثانية من العيش فوق المكونات.
    • افرد سطح الساندوتش بالتساوي بـ هيلمانز مايونيز حقيقي.
    • اشويها على حرارة متوسطة، مع تقليبها مرة واحدة، لحد ما الجبنة تذوب.
    • قدم فوراً.
الرئيسية
المنتجات
الوصفات
عربة التسوق
القائمة