ساندويتشات على طريقة التيماكي
بيتميز الطبق ده بالنكهات اللذيذة وطريقته المبتكرة اللي استوحيناها من التيماكي الياباني في طريقة تقديمه للحشوات المختلفة. وصفتنا بتتنوع بين الخضار المبشور، واللحمة الضاني والفراخ المفرومة والمتبلة بتتبيلة شاورما كنور، وصلصة الأفوكادو. هتلاقي الوصفة الكاملة تحت.

المكوّنات
ساندويتشات على طريقة التيماكي
−
+
ج.م.0.0
الفراخ:
لحم دجاج مفروم
/kg
1.0 kg
0%
معجون الثوم
/g
5.0 g
0%
مسحوق الكركم
/g
10.0 g
0%
كنور تتبيلة شاورما فراخ ٦×٧٥٠جم
/g
40.0 g
0%
اللحمة الضاني:
لحم الغنم المفروم
/kg
1.0 kg
0%
كنور تتبيلة شاورما لحمة ٦×٧٥٠جم
/g
40.0 g
0%
صلصة سريراتشا الحارة
/g
80.0 g
0%
الخضار:
جزر مبشور
/g
150.0 g
0%
بطاطس، مبشورة
/g
150.0 g
0%
كوسى صفراء، مبشورة
/g
150.0 g
0%
كوسى خضراء، مبشورة
/g
150.0 g
0%
طماطم كونكاسيه
/g
300.0 g
0%
بصل، مقطع إلى شرائح طويلة ورفيعة
/g
200.0 g
0%
صلصة الأفوكادو:
أنصاف حبة الأفوكادو شرائح
/g
600.0 g
0%
كزبرة طازجة مفرومة ناعماً
/g
80.0 g
0%
ساندوتشات الرابس:
اسياخ خشبية
/pc
20.0 pc
0%
فلفل حار طازج
/g
50.0 g
0%
/
الفراخ:
-
لحم دجاج مفروم 1.0 kg
-
معجون الثوم 5.0 g
-
مسحوق الكركم 10.0 g
-
كنور تتبيلة شاورما فراخ ٦×٧٥٠جم 40.0 g
اللحمة الضاني:
-
لحم الغنم المفروم 1.0 kg
-
كنور تتبيلة شاورما لحمة ٦×٧٥٠جم 40.0 g
-
صلصة سريراتشا الحارة 80.0 g
الخضار:
-
جزر مبشور 150.0 g
-
بطاطس، مبشورة 150.0 g
-
كوسى صفراء، مبشورة 150.0 g
-
كوسى خضراء، مبشورة 150.0 g
-
طماطم كونكاسيه 300.0 g
-
بصل، مقطع إلى شرائح طويلة ورفيعة 200.0 g
صلصة الأفوكادو:
-
أنصاف حبة الأفوكادو شرائح 600.0 g
-
كزبرة طازجة مفرومة ناعماً 80.0 g
ساندوتشات الرابس:
-
اسياخ خشبية 20.0 pc
-
فلفل حار طازج 50.0 g
التحضير
-
الفراخ:
- شوح الفراخ والثوم لحد ما يبقى لونهم بني دهبي، وتبل الخلطة بتتبيلة شاورما الفراخ من كنور، والكركم، وبودرة الليمون من كنور.
- سيب الفراخ تبرد قبل ما تضيف المايونيز الحقيقي من هيلمنز.
-
اللحمة الضاني:
- اقلِ لحم الضأن المفروم حتى يصبح بنياً ذهبياً وتبّله بتتبيلة شاورما اللحم البقري كنور.
- شوح اللحمة الضاني المفرومة لحد ما يبقى لونها بني دهبي وتبلها بتتبيلة شاورما اللحمة البقري من كنور.
- خلي صلصة سريراتشا الحراقة وحطها قبل التقديم على طول.
-
الخضار:
- ابشر أو قطع الخضار لشرايح رفيعة وطويلة قبل ما تشوحها في طاسة وتتبلها ببودرة مرقة الخضار من كنور. اتأكد إن البطاطس مستوية كويس.
- لما الخضار يبرد، ضيف ليها المايونيز الحقيقي من هيلمنز.
-
صلصة الأفوكادو:
- اخلط كل الخضار والأعشاب مع بعض وتبلها ببودرة الليمون من كنور.
-
ساندوتشات الرابس:
- لما تجهز الحشوة، اختار اللي هتقدمه سخن واللي هتقدمه بارد.
- سخن التورتيا على الطاسة شوية. اقطعها لنصين ولفها في شكل قمع وثبتها بأسياخ خشب.
- احشيها بالحشوة وقدمها على لوح خشب مع البطاطس المقلية أو سلطة.