بطاطس مهروسة في الفرن
البطاطس المهروسة في الفرن طبق مفضل وبيقدم نكهات لذيذة لضيوفك. اعرف الوصفة من هنا!

المكوّنات
بطاطس مهروسة في الفرن
−
+
ج.م.0.0
التحضير:
الحليب
/l
1.0 l
0%
زبدة
/g
50.0 g
0%
كريمة طازجة
/g
100.0 g
0%
كريمة جبن
/g
500.0 g
0%
مسحوق البصل
/g
25.0 g
0%
بيض، مخفوق
/pc
3.0 pc
0%
ملح وفلفل
/tsp
1.0 tsp
0%
/
التحضير:
-
الحليب 1.0 l
-
زبدة 50.0 g
-
كريمة طازجة 100.0 g
-
كريمة جبن 500.0 g
-
مسحوق البصل 25.0 g
-
بيض، مخفوق 3.0 pc
-
ملح وفلفل 1.0 tsp
التحضير
-
التحضير:
- سخن الفرن على درجة حرارة 350 فهرنهايت (175 سيليزية).
- اغلي الحليب مع قليل من الملح في حلة كبيرة.
- أضف كنور بطاطس مهروسة وقلبها لمدة دقيقتين.
- في وعاء كبير، اخلط البطاطس مع الزبدة والكريمة.
- بمضرب يد، أضف الجبنة الكريمية والبصل.
- في طبق تاني صغير، اضرب البيض مع قليل من البطاطس المهروسة.
- ضيفها إلى البطاطس وتبلها بالملح والفلفل.
- انقلها في طبق فرن كبير.
- اخبزها لمدة ساعة في الفرن المسبق التسخين، أو لحد ما تبقى منتفخة ولونها بني فاتح.