Menu
نقاط ولاء
+

التحضير:

  • الحليب 1 l
  • زبدة 50 g
  • كريمة طازجة 100 g
  • كريمة جبن 2000 g
  • مسحوق البصل 100 g
  • بيض، مخفوق 3 pc
  • ملح وفلفل 1 tsp
  1. التحضير:

    • سخن الفرن على درجة حرارة 350 فهرنهايت (175 سيليزية).
    • اغلي الحليب مع قليل من الملح في حلة كبيرة.
    • أضف كنور بطاطس مهروسة وقلبها لمدة دقيقتين.
    • في وعاء كبير، اخلط البطاطس مع الزبدة والكريمة.
    • بمضرب يد، أضف الجبنة الكريمية والبصل.
    • في طبق تاني صغير، اضرب البيض مع قليل من البطاطس المهروسة.
    • ضيفها إلى البطاطس وتبلها بالملح والفلفل.
    • انقلها في طبق فرن كبير.
    • اخبزها لمدة ساعة في الفرن المسبق التسخين، أو لحد ما تبقى منتفخة ولونها بني فاتح.