الشاي هو أكتر مشروب منتشر في المكاتب ومقار العمل. فنسبة 51% من استهلاك الشاي خارج المنزل بتحصل في مقر العمل. فالشاي مُنعش ويروي الجسم، وهو عامل مهم لتكوين علاقات جيدة بين الموظفين. مفيش أجمل من أنك تتواصل مع أحد زملائك في العمل أثناء تحضير كوب الشاي المنعش. 

ده مش السبب الوحيد اللي يخليك تحافظ على وجود الشاي في خزانات مقر العمل. الشاي، وخصوصاً الشاي الأخضر، مليان بالمغذيات النباتية ومركبات الفلافونويد وهي مركبات مفيدة جداً للصحّة ولرفع معدل إنتاجية الموظفين.

الشاي الأخضر بيحتوي على مركبات الفلافونويد زي الكاتيشين وحمض أميني يسمى الثيانين وهما مفيدان لزيادة القدرة على التركيز وتقليل التوتر. بالإضافة لكده، الشاي الأخضر بيحتوي على كمية قليلة من الكافيين تكفي لإمداد الجسم بالطاقة. ووجود مركب الثيانين مع الكافيين في الشاي الأخضر، ينعش الدماغ واللي بدوره يزيد الإنتاجيّة. 

غالباً بيتعرّض الموظفون بعد وجبة الغذاء لحالة من الخمول وده اللي يوضّح لنا سبب ارتفاع نسبة استهلاك الشاي الأخضر في فترة الظهيرة ما بين الساعة 2 إلى 3 عصراً. 79% من محبّي شرب الشاي الأخضر يقومون بتحضير كوب الشاي الخاص بهم في هذا الوقت من اليوم حتى يُنعشوا عقولهم وأجسامهم فيتمكنوا من تكملة يومهم في العمل بنشاط وانتاجيّة عالية.

احنا شايفين أن الوقت جه علشان يبقى فيه نظام جديد في مقرات العمل! نظام (الشاي الأخضر الساعة 2). قدّم أكواب الشاي الأخضر المنعشة لكل الموظفين في مقر العمل في الساعة الثانية كل يوم.  جرّب ولاحظ أثره على تحسين مزاج الموظفين وتركيزهم وبالتالي زيادة انتاجيتهم.

اطلب الشاي الأخضر لمقر عملك الآن!