Menu
نقاط ولاء

المكوّنات

+

الفراخ المشوية:

الرز بالزعفران:

التقديم:


أكتر جزء طري في الفراخ هي الوراك، والتتبيلة دي ابتكرها احسن الشيفات عندنا. حطينا في التتبيلة دي خلطة توابل الدواجن من كنور، اللي بتميزها عن باقي التتبيلات. مكعبات مرقة الفراخ من كنور هتقوي نكهة الرز بالزعفران اللي هنقدمه مع صلصة كريمة الثوم.

...

التحضير

  1. الفراخ المشوية:

    • تبل الفراخ بالزيت النباتي، والثوم، والجنزبيل، وخلطة توابل الدواجن من كنور، وبودرة مرقة الفراخ من كنور قبل 4 ساعات على الأقل من تحضيره.
    • لما الفراخ تبقى جاهزة، اشويها على نار قوية وخلي الناحية اللي فيها الجلد هيا اللي تحت.
  2. الرز بالزعفران:

    • اغسل الرز وانقعه بالماء لمدة 30 دقيقة. اطبخ الرز على البخار مع إضافة الماء، والزعفران، ومكعبات مرقة الفراخ من كنور.
  3. التقديم:

    • حطي الكريمة في حلة على النار وسيبها تغلي بالراحة لحد ما تتكثف بنسبة 50% ويبقى لونها أصفر. ضيف ليها الثوم، ومكعبات الزبدة وبودرة خليط الليمون من كنور.
    • ادهن الفلفل والبصل الصغير بزيت الزيتون واشويهم على النار وقدمهم جنب الرز بالزعفران والفراخ المشوية.
الرئيسية
المنتجات
الوصفات
عربة التسوق
القائمة