+

شاورما اللحمة البقري:

الساندويتش:

  • خبز عربي صغير 250 pc
  • شرائح طماطم 10 kg
  • بقدونس طازج مقطع 2 kg
  • البصل سليديد 2 kg
  • طحينية 5 kg
  1. شاورما اللحمة البقري:

    • للتتبيلة، قطع اللحم والدهن، وشيلهم على جنب.
    • اخلط كل مكونات التتبيلة مع بعضها  وتبّل اللحمة البقري والدهن.
    • حط اللحمة على السيخ مع نص كمية الدهون معاها على سيخ الشاورما. وأخيرًا حط الباقي من كمية الدهن على اللحمة من فوقها. لف المقادير بكيس بلاستيك وسيبها تتبل لمدة 4 - 6 ساعات جوة التلاجة لحد ما لون اللحمة يتحول للأبيض.
    • سوّي اللحمة على مكنة الشاورمة لمدة 45 دقيقة، بعدها ممكن تحضر أول مقدار من الشاورما. قطع الطبقات الأولى بعدين كمل تسوية وتقطيع طبقة ورا طبقة.
  2. الساندويتش:

    • افتح العيش العربي وحط فيه 2 - 3 قطعة طماطم، 100 جم شرايح اللحم (لكل ساندويتس)، البقدونس، البصل وضيف شوية طحينة.
    • لف الساندويتش جوه  ورقة وقدمه فورًا.
+